Pořádá: Horizont Blansko Technická podpora: WW8 expedition group Další pořadatelé: Rajbas
Čajovna a klub Ulita
Audiovisual
KSMB
Kola Novák - vše pro sport... Jsi 382697. návštěvník
Twitter Facebook
Hlavní partneři Portál Jihomoravského kraje Pivovar Černá Hora Jurek S+R Hlavní mediální partneři Lidé a Země HedvabnaStezka.cz Partneři Gatema s.r.o. WARMPEACE TATSUNO Benč Cestovní kancelář Kudrna Pekárny Blansko a.s. Hotel PROBE Český spolek horských průvodců ALPSPORT s.r.o. Horolezecký materiál TRASKO a.s. Weber RADIO ČAS Český rozhlas Brno Časopis Dobrodruh Nakladatelství Jota Obchod ALIQUIS AdventureMenu Moravský kras AV MEDIA Alpský klub Sitting wolf

Výstavy 2010

Vytvořeno: 26. 9. 2010 14:43
Poslední úprava: 26. 10. 2010 21:21

Příběh fotografa cestovatele

Jak lze vyfotit ženu z pouštního kmene v Keni, která bojuje za zrušení rituální obřízky? Kolik hodin musí fotograf v mrazivém počasí čekat na vlčí rodinku? Jak se fotí za polární bouře v Antarktidě?

Takové příběhy budou letos k vidění i přečtení na Rajbasu. Výstava fotografií dokumentuje přírodní a kulturní rozmanitost naší planety a především fotografické přístupy autorů k jejím odlišnostem. Autoři vystavených snímků jsou profesionální i amatérští fotografové, které spojuje spolupráce s největším českým cestovatelským portálem HedvabnaStezka.cz : Hynek Adámek, Mirek Deneš, David Gladiš, Petra Greifová, Michal Houska, Roman Janusz, Filip Kerekeš, Lenka Klicperová, Jiří Kolbaba, Markéta Kráčalíková, Oldřich Malachta, David Malec, František Mamula, Katka Mandulová, Kateřina a Miloš Motani, Honza Odehnal, Topi Pigula, Ondřej Prosický, Petr Slavík, Pepa Středa, Pavel Svoboda, Václav Šilha, Hanka Tichá a Karel Wolf.

(pátek,sobota 19.- 20.11. Dělnický dům, Výstava: PŘÍBĚH CESTOVATELE)

Pavel Kovaříček: Slackline

Autora jste v předchozích letech mohli potkat na Rajbasu a vždy s foťákem v ruce. Pochází z podhůří Orlických hor, fotografování se plně věnuje deset let a svůj volný čas tráví aktivně nejvíc cestováním a lezením. V předsálí kina po dobu celého listopadu bude k vidění jeho výstava SLACKLINE a přidá i několik fotek z Šediváčkova longu.

Více o autorovi


(1.-30.11. Kino Blansko, výstava fotografií PAVLA KOVAŘÍČKA: SLACKLINE)