Pořádá: Horizont Blansko Technická podpora: WW8 expedition group Další pořadatelé: Rajbas
Čajovna a klub Ulita
Audiovisual
KSMB
Kola Novák - vše pro sport... Jsi 381171. návštěvník
Twitter Facebook
Hlavní partneři Portál Jihomoravského kraje Pivovar Černá Hora Jurek S+R Hlavní mediální partneři Lidé a Země HedvabnaStezka.cz Partneři Gatema s.r.o. WARMPEACE TATSUNO Benč Cestovní kancelář Kudrna Pekárny Blansko a.s. Hotel PROBE Český spolek horských průvodců ALPSPORT s.r.o. Horolezecký materiál TRASKO a.s. Weber RADIO ČAS Český rozhlas Brno Časopis Dobrodruh Nakladatelství Jota Obchod ALIQUIS AdventureMenu Moravský kras AV MEDIA Alpský klub Sitting wolf

Patrik Faust Minář (*1977)

Vytvořeno: 17. 9. 2012 20:12
Poslední úprava: 17. 9. 2012 20:20

začínající moderátor a člověk, kterému je dobře kdekoliv na cestě

 

Patrik Faust Minář Na Rajbasu už promítal, vystavoval fotografie a zažíval slávu coby několikanásobný vítěz NaFestu. Letos premiérově se s parťákem Romanem Burdou pustí i do moderování hlavní scény sobotního programu (a vzhledem k jejich osobitému smyslu pro humor se máme na co těšit). Originální (a jak jinak než premiérová) bude zajisté i jeho prezentace zážitků z cest.





  • Jak jsi došel k tématu své letošní přednášky?

    Tenhle nápad nosím v hlavě už delší dobu. Z vlastní zkušenosti vím, že většinou když dělám přednášku z cest po konkrétní zemi, tak tam dávám jen to nej. Ale i průšvihy a krušné chvíle k cestování patří a zpětně se jimi člověk nejen poučí, ale většinou i pobaví. Proto jsem vypíchnul právě pár takovejhle zážitků z různejch cest a doufám, že to ostatní pobaví.

  • Lze podle Tebe průšvihům na cestách předcházet?

    Myslím si, že jim předejít nejde. I když si člověk myslí, že je zkušenej cestovatel, tak si ho nějákej průšvih vždycky najde. Otázka je jak ho v tu chvíli vyřeší. Ostřílenej cestovatel se většinou nad průšvih povznese a snaží se ho řešit s humorem,  a pak na tyhle „průserové dny“ rád vzpomíná. A tím začíná platit heslo mé přednášky „čím hůř, tím líp“.

Patrik Faust Minář Patrik Faust Minář Patrik Faust Minář Patrik Faust Minář

(sobota 24.11. Dělnický dům, PATRIK MINÁŘ: ČÍM HUŘ, TÍM LÍP)