Pořádá: Horizont Blansko Technická podpora: WW8 expedition group Další pořadatelé: Rajbas
Čajovna a klub Ulita
Audiovisual
KSMB
Kola Novák - vše pro sport... Jsi 382275. návštěvník
Twitter Facebook
Hlavní partneři Portál Jihomoravského kraje Pivovar Černá Hora Jurek S+R Hlavní mediální partneři Lidé a Země HedvabnaStezka.cz Partneři Gatema s.r.o. WARMPEACE TATSUNO Benč Cestovní kancelář Kudrna Pekárny Blansko a.s. Hotel PROBE Český spolek horských průvodců ALPSPORT s.r.o. Horolezecký materiál TRASKO a.s. Weber RADIO ČAS Český rozhlas Brno Časopis Dobrodruh Nakladatelství Jota Obchod ALIQUIS AdventureMenu Moravský kras AV MEDIA Alpský klub Sitting wolf

NaFEST 2012

Vytvořeno: 27. 9. 2012 18:12
Poslední úprava: 27. 9. 2012 18:20

...do Blanska cestou necestou

Dobrodružné cesty nemusíte vidět jenom na filmovém plátně. Zajímavou cestu lze prožít snad kdekoli, tak proč ne směrem na náš festival. Do Blanska se dá v pohodě doplavat, dojít, doběhnout, dostopovat, dolanit, doplachtit, dolézt, dolyžovat, doazimutovat…, dojet ve vlastnoručně vyrobeném autě nebo se nechat dotlačit v nákupním vozíku.. Prostě vyhrává nápad!

Rosomákovo zvadlo a výzva k účasti na dalším ročníku NaFESTu:

Již s poměrně slušnou dávkou tradiční patiny Vás tímto i letos zveme k divácké anebo nejlépe aktivní účasti na dnes již nedílné součásti festivalu RAJBAS – soutěži s názvem NaFEST!

O co jde? Je to prozaicky prosté. V dávnověku (cca před 8-mi lety) nás napadlo, že pro Vás náš festival RAJBAS nemusí nutně nudně začít až na jeho „prahu“ – tedy v předsálí blanenského kina, při vstupu a první negativní zkušenosti spojené se zakoupením vstupného J. „Dokumentární“ soutěž NaFEST, kterou jsme podpořili tento nápad, je toho dobrým důkazem a díky ní si můžete (jste-li ovšem soutěžící) dokonale užít již vlastní cestu na festival – a to přesně v duchu motta, že i „cesta může být CÍL“! Navíc, pokud jste úspěšní, nakonec i za ten lístek v příštím roce ušetříte (viz proposice soutěže níže v linku).

Sportovní výkon či „dobrodružný“ podnik již nadále nemusíte jen z povzdálí sledovat v TV nebo na filmovém plátně – přihlaste se do soutěže NaFEST a užijte si zajímavou cestu „cestou necestou“ NA náš FESTival RAJBAS!

Zúčastnit se může kdokoliv – jednotlivci i skupiny. Šance mají outdooroví nabušenci, turisté, sportovci i recesisté. Vlastní „cestu“ pak stačí zdokumentovat formou krátkého filmu či prezentace fotek s komentářem (časový limit je v obou případech 15 min.).

Historie, resp. výkony soutěžících z minulých let, nám již ukázaly, že do Blanska se dá dostat skutečně pestrým způsobem :-)

Už jsme tu namátkou měli: plavbu a canoyning řekou, různé formy chůze a běhu, plazení, lyžování, jízdu na/v ledasčems (mono/bicykl, loď, nákupní košík, obří pneumatika, vlastnoručně vyrobené auto, kolečka, …)

Prostě vyhrává nápad a Vaše dokumentaristické a prezentační schopnosti.

Stejně jako v předchozích ročnících i letos poskytne do soutěže hodnotné ceny společnost WARMPEACE – tradiční český výrobce a distributor outdoorového a volnočasového oblečení a vybavení.

Propozice