Pořádá: Horizont Blansko Technická podpora: WW8 expedition group Další pořadatelé: Rajbas
Čajovna a klub Ulita
Audiovisual
KSMB
Kola Novák - vše pro sport... Jsi 380476. návštěvník
Twitter Facebook
Hlavní partneři Portál Jihomoravského kraje Pivovar Černá Hora Jurek S+R Hlavní mediální partneři Lidé a Země HedvabnaStezka.cz Partneři Gatema s.r.o. WARMPEACE TATSUNO Benč Cestovní kancelář Kudrna Pekárny Blansko a.s. Hotel PROBE Český spolek horských průvodců ALPSPORT s.r.o. Horolezecký materiál TRASKO a.s. Weber RADIO ČAS Český rozhlas Brno Časopis Dobrodruh Nakladatelství Jota Obchod ALIQUIS AdventureMenu Moravský kras AV MEDIA Alpský klub Sitting wolf

Muzika 2012

Vytvořeno: 20. 9. 2012 22:43
Poslední úprava: 27. 10. 2012 17:18

aneb i místní kapely hrají světově!

Hovaduo

Hudební styl se nejvíce přibližuje folku, který je tak blízký přírodě, jmenovitě lesům, řekám, lukám a hlavně pastvinám. Hovaduo údajně vzniklo v zapáchající smrduté bažince nedaleko pastviny skotu. Proto je k samotné tvorbě nutné přistupovat jak z hlediska hudební vědy, tak, a to převážně, hloubavým využitím entomologie. Jen málokterý posluchač bez širší znalosti světa hmyzu dokáže hudební bzukot Hovadua ustát až do konce. Většina opouští hlediště během vystoupení s nutkavým pocitem, že jej něco svědí a že zde není něco v pořádku.

Hovaduo je tvořeno převážně dvěma členy. Většinou se však stává, že se nesejdou. Proto případně chybějící článek vždy doplní černošský džezový harfista Barack.

Pátek 23.11. Dělnický dům, Hubertovic scéna, od 20:30 hod.

Šnek a spol.

Plží kapela, ale jinak žádní měkkýši. Jedná se o velice proměnlivé seskupení kolem Aleše Šneka Bláhy. Lidiček na něco hrajících, zpívajících, nejrůznější zvuky vyluzujících, a často i křepčících nejen muzikantů, nejen z Blanska. Co předvedou uvidíme a uslyšíme, vysokou kvalitu produkce garantujeme!

http://snek.kvalitne.cz/

Pátek 23.11. Dělnický dům, Hubertovic scéna, od 20:30 hod.



Infernet

Blanenská pop-rocková kapela hraje k poslechu a hlavně k tanci v prověřené sestavě: Libor Kovář - zpěv, kytara, Zbyněk Burian - sólová kytara, doprovodný zpěv, Jiří "George" Šehýr – bicí, Víťa Štoudek - klávesy, doprovodný zpěv, Robin Krutiš - basová kytara, doprovodný zpěv.

http://bandzone.cz/infernet

Sobota 24.11. Dělnický dům, Hubertovic scéna, od 22:00 hod.